Bedrijfsprofiel

Van der Linden Pomptechniek B.V. stelt de eisen en wensen van de opdrachtgever centraal in de bedrijfsuitvoering. Door deze belangrijke elementen, die bepalend zijn voor de wijze waarop wij onze projecten vorm kunnen geven, kunnen wij ons profileren in de markt.

Wij streven ernaar om alle technische kennis binnen de organisatie op het gebied van pompinstallaties te bundelen en optimaal af te stemmen. Deze bundeling van kennis en ervaring vormt de basis voor een hoogwaardige pompinstallatie en uiteindelijk voor een langdurig tevreden opdrachtgever.

De medewerkers onderschrijven onze ondernemingsvisie door een sterke persoonlijke betrokkenheid, en de aandacht van hun bedrijf voor opleiding, kwaliteitszorg, veiligheid en innovatie. Door de creativiteit en het verantwoordelijkheidsgevoel die zij op de werklocatie tentoonspreiden, manifesteren zij het karakter van onze onderneming. Dit is belangrijk voor een goed waterbeheer; wij werken aan water met het oog op de toekomst.

Van der Linden Pomptechniek en Processing | Postbus 2313, 5202 CH 's-Hertogenbosch | Telefoon: (073) 621 91 72 | Email: info@lindenpomptechniek.nl