Kwaliteitszorg

Volledig in de lijn met de reputatie van Van der Linden Pomptechniek B.V. wordt veel aandacht besteed aan kwaliteitszorg. Dat geldt voor het uitvoeren van kleine opdrachten in dezelfde mate als voor grote multidisciplinaire projecten. Persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel vormen vanaf de eerste kennismaking tot en met de nazorg de rode draad in alle contacten met opdrachtgevers.

ISO 9001
Het management van Van der Linden Pomptechniek B.V. zag al in een vroeg stadium de toegevoegde waarde in van een eenduidige bedrijfsvoering. Hierdoor werd al in de eerste jaren van het bedrijf een vaste werkmethode uitgewerkt voor het uitvoeren van projecten. Zonder het te weten werd toen de basis gelegd voor een kwaliteitsmanagementsysteem.

Toen in de jaren negentig het belang van certificering op de ISO 9000 normen commercieel gezien steeds groter werd, besloot ook Van der Linden Pomptechniek zich hiervoor te laten certificeren. In 2003 werd het kwaliteitszorgsysteem opgezet en geïmplementeerd en in 2005 ontving de onderneming hiervoor het ISO 9001 certificaat. Het certificaat is sindsdien ononderbroken in het bezit geweest.

Download hier ons ISO9001 certificaat

Van der Linden Pomptechniek en Processing | Postbus 2313, 5202 CH 's-Hertogenbosch | Telefoon: (073) 621 91 72 | Email: info@lindenpomptechniek.nl