2
2
maandag-dec-2019

35-jarig jubileum Jeroen Blommaart

Onze collega Jeroen Blommaart is 35 jaar in dienst bij Van der Linden Pomptechniek. We voeren een gesprek met hem over deze periode maar blikken ook vooruit naar de toekomst.

35-jarig jubileum Jeroen Blommaart

We gaan er eens goed voor zitten, 35 jaar in dienst is niet zomaar iets. Als ik aan onze jubilaris Jeroen Blommaart vraag wat het eerste is waar hij bij 35 jaar in dienst aan denkt, antwoordt hij “Dat is lang… dat is heel lang.” Op deze periode terugkijkend, is er heel veel gebeurd en ook heel veel veranderd. De organisatie heeft een enorme groei doorgemaakt, in grootte, maar vooral in kennis en ervaring. “We begonnen met kleine drukriooltjes en tegenwoordig bouwen we met z’n allen ook grote gemalen. Dat is echt een verschil. Niet alleen het personeelsbestand groeide flink, maar we hebben ook een enorme groei gemaakt op het gebied van gemalenbouw en automatisering.” Hij kijkt terug op een dynamische tijd. De technische groei van het bedrijf, het leuke contact met de klant en de fijne werksfeer hebben ervoor gezorgd dat hij bij Van der Linden Pomptechniek is blijven werken. Dit alles was over het algemeen steeds in balans. Maar ook de goede band met de familie Van der Linden, de grondleggers van het bedrijf, maakten het een prettige werkplek voor Jeroen.

Jeroen startte in 1984 als projectleider bij Thust en Graff Civieltechniek, wat later overging in Van der Linden Pomptechniek. Jeroen werkt nog steeds als projectleider, waarbij hij projecten begeleidt en samenwerkt met verschillende projectteams en natuurlijk de klant. In 2002 werd hij, naast zijn functie van projectleider, tevens bedrijfsleider, wat inhoudt dat hij ook de interne organisatie begeleidt.

35 jaar is veel om op terug te kijken, maar laten we de toekomst niet vergeten. Jeroen geeft aan dat hij benieuwd is naar de ontwikkelingen van de komende 10 jaar. Hoe gaat REMONDIS zich als organisatie verder ontwikkelen? De markt blijft veranderen en wij spelen daar steeds zo goed mogelijk op in. Jeroen kijkt de toekomst tegemoet met een frisse blik en is nieuwsgierig naar de verder ontwikkelingen van Van der Linden Pomptechniek binnen REMONDIS.