2
2
maandag-feb-2020

Eerste klant live op nieuwe omgeving i-View

Eerste klant live op nieuwe omgeving i-View

Eind 2019 stond onze i-View Gebruikersdag, speciaal georganiseerd voor onze i-View gebruikers, in het teken van de release van de nieuwe i-View omgeving. We introduceerden hier o.a. de nieuwe huisstijl, de architectuur en we bespraken de type besturingen en communicatie.

Afgelopen week is onze eerste klant live gegaan op de nieuwe omgeving. Op locatie werd door onze experts het systeem overgezet, waarbij onze klant ook direct een uitleg kreeg over de werking van de nieuwe omgeving. Dit om optimaal gebruik te kunnen maken van alle nieuwe features die i-View te bieden heeft.

Alle klanten worden persoonlijk door ons benaderd en samen bepalen we het juiste moment voor het omzetten. We verwachten dat iedereen in de loop van dit jaar is overgezet.

i-View wordt continu doorontwikkeld, dit ook in samenspraak met onze klanten. We werken volgens de SCRUM-methodiek, waarbij in korte sprints wordt gewerkt. Na elke sprint wordt een (deel)product opgeleverd, waarna een evaluatie volgt en er ruimte is voor feedback vanuit onder andere de klant.

Lees hier meer over i-View.