2
2
dinsdag-nov-2019

i-View Gebruikersdag terugblik

Woensdag 30 oktober vond onze i-View Gebruikersdag plaats. Deze dag stond in het teken van de release van de nieuwe i-View omgeving.

i-View Gebruikersdag terugblik

De i-View gebruiker werd gedurende de dag door de laatste ontwikkelingen in het systeem meegenomen. We bespraken o.a. de nieuwe huisstijl van i-View, de architectuur, de type besturingen en communicatie en er werd een live demo gegeven. Zowel interne als externe sprekers kwamen aan het woord.

We ontmoetten elkaar op de High Tech Campus te Eindhoven, ook wel de slimste km┬▓ van Europa genoemd. Hier zijn meer dan 135 bedrijven en instituten gevestigd met zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan toekomstige technologie├źn en producten. Een inspirerende omgeving voor de i-View Gebruikersdag.

Wij kijken met plezier terug op een geslaagde dag!

Wat is i-View?

Het realtime telemetriesysteem i-View heeft een volledig webgebaseerde gebruikersinterface. Gebruikers krijgen eenvoudig toegang tot de applicatie vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet via een standaardbrowser. i-View staat 24/7 in verbinding met alle installaties. De gebruiker kan daardoor altijd en overal de status van de installatie bekijken en indien nodig direct realtime control acties uitvoeren.

Lees hier meer.