2
2
woensdag-jan-2021

Naamswijziging: Van der Linden Pomptechniek wordt REMONDIS Smart Infra ‘s-Hertogenbosch

Naamswijziging: Van der Linden Pomptechniek wordt REMONDIS Smart Infra ‘s-Hertogenbosch

Graag informeren wij u dat REMONDIS Smart Infra vanaf 1 januari 2021 de nieuwe naam is voor de acht vestigingen van REMONDIS Rioolservice. Door diverse overnames in de afgelopen jaren zijn onze activiteiten uitgebreid en niet meer alleen gericht op rioolpompinstallaties. Verder wordt het toepassen van slimme technieken een steeds belangrijker aspect in onze dienstverlening. De schaalgrootte die we nu als organisatie hebben en de gezamenlijke kennis en kunde, maken dat wij makkelijk in kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt. De decentrale organisatie die REMONDIS kenmerkt maakt dat er altijd korte lijnen zijn en ruimte voor maatwerk is. Wij zijn klaar voor de toekomst en onderstrepen dit met onze nieuwe naam.

Van der Arend Installaties B.V. wordt REMONDIS Smart Infra Naaldwijk B.V.
Van der Linden Pomptechniek B.V. wordt REMONDIS Smart Infra ‘s-Hertogenbosch B.V.
Pleuger Water Solutions B.V. wordt REMONDIS Smart Infra Eindhoven B.V.
REMONDIS Rioolservice West B.V. wordt REMONDIS Smart Infra Uitgeest B.V.
REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. (met vestigingen in Ermelo, Hardenberg, Leek en Lichtenvoorde) wordt REMONDIS Smart Infra B.V.

Voor onze klanten verandert er in de dienstverlening en werkwijze niets. De vestigingen die nog een eigen huisstijl voeren, zoals wij, zullen nu over gaan naar de huisstijl van REMONDIS en ook nieuwe e-mailadressen krijgen, de oude adressen blijven nog een half jaar actief. De contactgegevens van de overige vestigingen blijven hetzelfde.

In deze brochure kunt u verder lezen over de aanleiding voor de naamswijziging, onze verbrede dienstverlening en toekomstvisie.  

Heeft u vragen over de naamswijziging of onze dienstverlening, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.