2
2
dinsdag-jul-2017

Nieuw project Gemeente Delft

Eerder deze maand kregen wij van Gemeente Delft de opdracht voor een project in het recreatiegebied Delftse Hout. Van der Linden Pomptechniek gaat in een bouwteam het vrij-vervalrioolstelsel ombouwen naar een persrioolstelsel.

Nieuw project Gemeente Delft

Het recreatiegebied is dicht begroeid, waardoor men niet wil dat het bestaande rioolstelsel wordt verwijderd. Dit zou namelijk veel schade aanbrengen aan de natuur. Tegelijkertijd biedt dit een extra uitdaging om op bepaalde plaatsen in het bestaande stelsel te werken. Naast het aanbrengen van een persleiding in het bestaande vrij-vervalstelsel zullen er ook een aantal objecten door middel van een eigen drukrioolinstallatie gekoppeld worden aan de nieuwe persleiding.

i-View

Alle installaties zullen ook gevisualiseerd worden in het i-View telemetriesysteem van de gemeente Delft.

Aangezien het om een recreatiegebied gaat gaan wij, op verzoek van de gemeente, pas na het recreatieseizoen starten met de werkzaamheden. Hierdoor zal de overlast voor recreanten zoveel als mogelijk worden beperkt. Wij zijn trots dat de gemeente Delft ons deze opdracht heeft gegund en zullen ervoor zorgen dat het project naar tevredenheid wordt opgeleverd.