2
2
maandag-mrt-2020

Ontwikkelingen COVID-19 update

Ontwikkelingen COVID-19 update

Onlangs zijn er door de Nederlandse regering maatregelen aangekondigd om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te beperken. Ook voor REMONDIS is de veiligheid en gezondheid van haar klanten, leveranciers en medewerkers de hoogste prioriteit.
REMONDIS probeert met een aantal praktische maatregelen het risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van onze bedrijfsvoering te blijven waarborgen.
We hebben een team samengesteld om de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten te houden en waar nodig actie te ondernemen. Bij ontwikkelingen die van invloed zijn op uw dienstverlening informeren wij u.

Bij Van der Linden Pomptechniek blijven we bereikbaar op zowel het vaste nummer als op onze mobiele nummers. We hebben allen toegang tot de (online) bedrijfsomgeving en onze werkplaats en magazijn blijven open. Afdeling Software blijft bereikbaar en onze storingsdienst blijft actief om u waar nodig te kunnen helpen.
Houd onze website in de gaten, volg ons op onze socialmedia kanalen voor het laatste nieuws of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.