Profiel

Van der Linden Pomptechniek met de vestiging in ’s-Hertogenbosch en onderdeel van REMONDIS Nederland, is sinds haar oprichting in 1982 toonaangevend als leverancier en installateur op het gebied van pompinstallaties en telemetrie-oplossingen in de watersector.

Wij verzorgen maatwerkoplossingen van ontwerp naar realisatie tot aan service en onderhoud. Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij u een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat. Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten.

i-View telemetrie-oplossingen ontwerpen en realiseren wij voor het automatiseren en beheersen van pompinstallaties, bergbezinkbassins, stuwen en overstorten. Uw wensen en eisen met betrekking tot uw procesomschrijving vertalen wij naar feilloos werkende automatiseringsprojecten. De complexiteit van de hedendaagse procesautomatisering vraagt om een stabiel en langdurig partnership. Nazorg moet toch immers ook na jaren nog verzekerd zijn!

Meer informatie over ons realtime beheer- en telemetriesysteem i-View vindt u op www.i-view.info.

tmp

Certificering

Er wordt bij Van der Linden Pomptechniek veel aandacht besteed aan kwaliteitszorg.

Dat geldt voor het uitvoeren van kleine opdrachten in dezelfde mate als voor grote multidisciplinaire projecten. Persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid vormen vanaf de eerste kennismaking tot en met de nazorg de rode draad in alle contacten met onze opdrachtgevers.

Van der Linden Pomptechniek helpt mensen graag in het opdoen van werkervaring. Daarom zijn wij erkend als leerbedrijf.

Vacatures

Open sollicitatie

Zit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag werken bij Van der Linden Pomptechniek?

Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je precies zoekt en waarom jij jezelf goed bij Van der Linden Pomptechniek vindt passen. Indien er in de toekomst een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op.

Je kan je CV en motivatie sturen naar wim.osseweijer@remondis.nl.

Vacatures

Vacature Senior Electrical Engineer

Van der Linden Pomptechniek B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en onderdeel van REMONDIS Nederland. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Senior Electrical Engineer m/v

Als Senior Electrical Engineer ben je technisch verantwoordelijk voor de engineering van uitdagende projecten.  Je benut jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag te maken van de wensen van de klant, die vaak vastgelegd zijn in een bestek, naar het ontwerp van de elektrotechnische installatie. Ook verzorg je de technische documentatie en uitvoeringsstukken. Je verricht zelfstandig de engineering van onze projecten en werkt nauw samen met de afdeling calculatie en de projectrealisatie.


Meer arrow

Vacatures

Vacature Monteur Meet- & Regeltechniek m/v

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden wij de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen en onze opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat.

Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling Uitvoering, zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Monteur Meet- en Regeltechniek.


Meer arrow

Vacatures

Vacature Meewerkend Voorman (m/v)

Van der Linden Pomptechniek B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt.

Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling Uitvoering, zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Meewerkend Voorman (m/v).


Meer arrow

Duurzaam

Bij Van der Linden Pomptechniek ligt de focus op de lange termijn. Continuïteit en duurzaam rendement is waar we voor gaan.

De mens is een bepalende factor tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Het is voor ons van groot belang dat alle individuen samenwerken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu om de gemeenschappelijke doelen die we nastreven ook daadwerkelijk te realiseren. Onze mensen maken hier het verschil.

Betrouwbare partner
Sinds de oprichting in 1982 heeft Van der Linden Pomptechniek duizenden projecten gerealiseerd. Wij zijn een solide en (financieel) betrouwbare partner. Continuïteit waarborgen wij door kwaliteit te leveren, eerlijk zaken te doen en meerwaarde te creëren voor de klant.

Milieu
Wij proberen het milieu zo min mogelijk te belasten door onze bedrijfsvoering te verduurzamen. Door alle lagen van de organisatie wordt hier aan gewerkt, van automatische verlichting in diverse kantoorruimtes tot aan energiezuinige bedrijfswagens.

tmp

CO2-prestatieladder niveau 3

Duurzaamheid en milieu staan centraal in onze bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van REMONDIS. Zo vormt ons energiemanagementprogramma, met doelstellingen als CO2-reductie, een belangrijk onderdeel op het gebied van duurzaamheid. Onze ambitie voor een duurzame bedrijfsvoering sluit goed aan bij de CO2 prestatieladder.
We werken continu aan het realiseren van CO2 reductiedoelstellingen. Deze staan beschreven in ons Energie- en CO2-reductie-managementplan.

Beleid
Wij zijn ervan overtuigd dat het beleid met betrekking tot procesmanagement goed dient te functioneren. Dit is nodig om te voldoen aan de eisen op het vlak van efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid voor onszelf als organisatie als ook voor onze klanten en opdrachtgevers. De directie ziet het als haar taak om voorwaarden te scheppen en voldoende middelen beschikbaar te stellen om het managementbeleid binnen de organisatie uit te dragen en te waarborgen.

Tips en ideeën
REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. is een partner in waterbeheer en wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën en/of aanbevelingen.
Graag zien wij uw reacties tegemoet op het volgende emailadres: continu-verbeteren@remondis.nl