Minigemaal Vught

Opdrachtgever: Aannemingsbedrijf Van den Berk B.V.

Een prachtig nieuw huis werd gebouwd, maar om erin te kunnen wonen moest natuurlijk ook de waterafvoer naar het gemeentelijk rioleringsstelsel zijn gewaarborgd. We moesten snel in actie komen!

Minigemaal Vught

In de gemeente Vught kregen wij de opdracht om de realisatie van het drukrioleringsgemaal in twee weken tijd uit te voeren. Wij werkten in opdracht van Aannemingsbedrijf Van den Berk B.V. uit Erp, geheel conform het Programma van Eisen van de gemeente Vught. In samenwerking met onze vaste leveranciers en door onze hoge mate van flexibiliteit hebben we dit minigemaal in deze korte tijd kunnen realiseren. Mede ook doordat wij een vaste, minimale voorraad aan materialen aanhouden. Inmiddels heeft de verhuizing plaatsgevonden en is de waterafvoer van de bewoners uiteraard gewaarborgd.

Projecten van klein tot groot
Van der Linden Pomptechniek realiseert menig groot project, zoals Rioolgemaal AWTG Velsen-Zuid, De Rompert in ’s-Hertogenbosch en Rioolgemaal Aalst voor Waterschap De Dommel. Maar onze organisatie werkt net zo hard aan projecten van kleinere omvang, zoals het realiseren en renoveren van minigemalen, het ombouwen van een vijzelgemaal naar een natte pompopstelling of het automatiseren van bestaande elektrotechnische installaties op het i-View 2.0 telemetriesysteem. Kortom, projecten van klein tot groot waarbij alle benodigde technische disciplines onder één dak worden uitgevoerd.

1
1

Tunnelgemalen N23 Westfrisiaweg

1

Rioolgemaal AWTG Velsen-Zuid

1

Rioolgemaal Aalst