2
2
vrijdag-sep-2018

Renovatie Rioolgemaal Plasticslaan Bergen op Zoom

Renovatie Rioolgemaal Plasticslaan Bergen op Zoom

Van de gemeente Bergen op Zoom hebben wij eerder deze zomer de opdracht gekregen voor het renoveren en aanpassen van rioolgemaal Plasticslaan. Dit middels een meervoudig onderhandse aanbesteding. Van der Linden Pomptechniek zal tijdens de renovatiewerkzaamheden o.a. de rioolwaterpompen vervangen, het leidingwerk aanpassen en de hijsinstallatie vernieuwen. Daarnaast leveren en plaatsen wij een nieuwe besturingskast inclusief nieuwe PLC met software. Tevens verzorgen wij de koppeling met de hoofdpost van de gemeente.

We zorgen in de nieuwe situatie voor een geautomatiseerde switchpoint, voor het gebruik van twee verschillende persleidingen die het rioolgemaal ontsluiten. Middels twee afsluiters kan men dan een keuze maken tussen de twee verschillende persleidingen. Dit wordt straks volledig automatisch aangestuurd door de nieuwe PLC.

De eerste bouwvergaderingen hebben inmiddels plaatsgevonden en de voorbereidingen zijn gestart. Van der Linden Pomptechniek kijkt uit naar een prettige samenwerking met de gemeente Bergen op Zoom en Royal HaskoningDHV tijdens de realisatie van dit mooie project.