2
2
maandag-sep-2019

RTC-regeling steeds belangrijker

Van der Linden Pomptechniek heeft reeds jaren ervaring met de RTC-regeling. RTC staat hier voor Real Time Control.

RTC-regeling steeds belangrijker

“Een RTC-regeling kan je omschrijven als een geautomatiseerde regeling vanuit de telemetrie gecoördineerd en realtime gestuurd, waarmee je de hardware zo optimaal mogelijk gebruikt”, legt projectadviseur Frank Olijrhook uit. De RTC-regeling maakt contact met meerdere installaties die elkaar (kunnen) beïnvloeden en voert acties uit. “RTC-regelkring zou wellicht een betere benaming zijn voor de RTC-regeling”, voegt Frank toe. Voordelen van de RTC-regeling kunnen zijn; het voorkomen van overstromingen op niet-gewenste locaties, voorkomen van overstorten en het realiseren van energiebesparing. En ook niet onbelangrijk: een RTC-regeling kan voorkomen dat je je hardware aan moet passen. Daarnaast geeft het de mogelijkheid controle te hebben over een groter gebied, waarbij zelfs regelingen denkbaar zijn tussen diverse gemeentes in samenwerkingsverband. Het is hierbij van groot belang dat de klant zijn of haar gebied goed kent om te weten waar men kan optimaliseren.

We mogen wel zeggen dat Van der Linden Pomptechniek goed is in het toepassen van de RTC-regeling. Naast de jarenlange ervaring en vakinhoudelijke kennis van onze collega’s van de afdeling Software, zorgt de opbouw van ons telemetriesysteem i-View hier ook voor. Patrick Bouwens, teamleider van de afdeling Software: “Omdat ons telemetriesysteem werkt op basis van push-technologie, zijn wij elke seconde van de dag up to date. Daarin zijn we uniek in deze branche. Juist door deze push-technologie werkt onze RTC-regeling optimaal en vele malen sneller.”

We merken dat de RTC-regeling steeds belangrijker wordt voor onze klanten en de vraag daarmee ook groter wordt. Inmiddels is de RTC-regeling bij menig klant geïmplementeerd.

Meer weten?

Bel 073 621 91 72 of laat hier een bericht achter.