Contracten

Een installatie dient te voldoen aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij bieden u gedurende de jaren van exploitatie volledige service en onderhoud, zodat de bedrijfszekerheid gewaarborgd blijft.

Preventief onderhoud zal het aantal lastige en kostbare storingen verminderen en uw totale exploitatiekosten uiteindelijk doen dalen. Om het preventief onderhoud aan de pompinstallaties zo goed mogelijk te laten verlopen, bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij kennen hiervoor verschillende vormen van contracten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

tmp

Storingsdienst

Bij eventuele calamiteiten beschikt Van der Linden Pomptechniek over een eigen storingsdienst om snel en adequaat een storing op te lossen.

Om gebruik te maken van onze storingsdienst, kunt u bij ons een exclusief contract afsluiten. Indien u geïnteresseerd bent in een passend contract voor storingen en calamiteiten, neem hiervoor contact op met één van onze projectadviseurs.

tmp

Reparatie

In onze werkplaats worden met behulp van moderne gereedschappen defecten aan pompen gerepareerd door speciaal hiervoor geschoolde monteurs.

Een uitgebreide onderdelenvoorraad van verschillende fabricaten zorgt ervoor dat de meest voorkomende reparaties snel kunnen worden uitgevoerd. Indien een reparatie echter meer tijd vergt, wordt de defecte pomp zolang vervangen door één van de verhuurpompen die wij standaard op voorraad hebben.

tmp