2
2
maandag-nov-2019

Sponsoring zorgbus Vivent

Van der Linden Pomptechniek is één van de vele sponsoren die het voor de komende 5 jaar mogelijk heeft gemaakt dat er veilig en vertrouwd vervoer voor de bezoekers van een dagbesteding beschikbaar is.

Sponsoring zorgbus Vivent

Zorgorganisatie Vivent had een uitdaging voor het vervoer van en naar dagbesteding ‘Bij Elkaar’ in Stadsboerderij Eyghentijds in Rosmalen. Het betreft een dagbesteding voor (dementerende) ouderen, waar momenteel 60 ouderen gebruik van maken. Alles op deze locatie is aanwezig, zoals benodigde voorzieningen, georganiseerde activiteiten plus een team van gemotiveerde mensen. Helaas moet de dagbesteding zelf zorgen voor vervoer van en naar de locatie, omdat de meeste mensen niet met eigen vervoer kunnen komen. Samen met Stichting MVI werkten zij aan een oplossing: in beheer krijgen van een eigen zorgbus.

Van der Linden Pomptechniek is één van de vele sponsoren die het voor de komende 5 jaar mogelijk heeft gemaakt dat er veilig en vertrouwd vervoer voor de bezoekers van de dagbesteding beschikbaar is. Vrijdag 15 november vond de zorgbus-oplevering plaats en wij zijn blij dat we een steentje konden bijdragen.

Wij wensen hen veel rijplezier toe naar de dagbesteding!