2
2
donderdag-mrt-2020

Werkzaamheden en bereikbaarheid ontwikkelingen COVID-19

Werkzaamheden en bereikbaarheid ontwikkelingen COVID-19

Geachte relatie,

Onlangs zijn er door de Nederlandse regering maatregelen genomen om de verspreiding van COVID-19 (coronavirus) te beperken. Ook voor REMONDIS heeft de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers, klanten en leveranciers de hoogste prioriteit.
REMONDIS Dusseldorp Rioolservice probeert met een aantal praktische maatregelen het risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van onze bedrijfsvoering te blijven waarborgen.

– Wij hanteren de maatregelen en volgen de adviezen van het RIVM. Onze medewerkers zijn goed geïnformeerd over hoe zij verspreiding van het coronavirus kunnen beperken en vanzelfsprekend hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen. Zie hiervoor de richtlijnen van het RIVM;
– Aan storingen geven wij een hoge prioriteit en wij zullen onze uiterste best doen deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen;
– Onze medewerkers verrichten voorlopig geen klantbezoeken. Ook ontvangen wij geen bezoek van relaties op onze locatie. Daar waar mogelijk, worden bestaande bezoekafspraken omgezet in telefonische afspraken. Indien dit voor u van toepassing is, nemen wij hierover contact met u op;
– Onze magazijnmedewerkers mogen enkel het magazijn betreden. Het laden en lossen van goederen zal buiten de ingang van het magazijn plaatsvinden.

We staan samen voor de uitdaging om alles zo goed mogelijk doorgang te laten vinden. We vragen dan ook uw begrip voor eventuele vertraging  die zou kunnen ontstaan door de huidige omstandigheden.

Bij Van der Linden Pomptechniek blijven we bereikbaar op zowel het vaste nummer als op onze mobiele nummers. We hebben allen toegang tot de (online) bedrijfsomgeving en onze werkplaats en magazijn blijven open. Onze afdeling Software blijft bereikbaar en onze storingsdienst blijft actief om u waar nodig te kunnen helpen.

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn op en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. Ook zijn wij trots op al onze medewerkers die er samen voor zorgen dat onze service en werkzaamheden ook in deze periode gewoon door kunnen gaan.

Houd onze website in de gaten, volg ons op onze social-media kanalen voor het laatste nieuws of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Wim Osseweijer
Directeur

REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V.